.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Swingsteesjun -

Korte Spaarneboog 120K, Haarlem
Swingsteesjun. Swingsteesjun is dansen middenin een station in een prachtig monumentale zaal welke als discotheek is ingericht, tussen de aankomende en vertrekkende treinen. Een unieke belevenis.
Sfeer & interieur. Een monumentale zaal omgebouwd tot discotheek.
Muziek. Vrijdag: 1e vrijdag van de maand: house, dance en trance Overige vrijdagen: een gevarieerde en stimulerende dansmix van housy, dancy, funky, jazzy en latin muziek. Ook dance classics, Africaanse en Arabische invloeden.

Zaterdag: Een feest der herkenning! Ze komen allemaal voorbij: de danshits uit de jaren 70, 80 en 90. Lekker swingen op een mengeling van ouwe soul, disco, funk en rock.
Telefoon: 023-5389223
Website: http://www.swingsteesjun.nl

Swingsteesjun, Korte Spaarneboog 120K, Haarlem
Vrijdag en zaterdag van 20.00 uur tot 01.00 uur