In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Ludic -

Grote Markt 10, Haarlem
Mediterraan
Ludic. Bij Restaurant Ludic kan je terecht voor een kop koffie met gebak, een snelle of uitgebreide lunch, een borrel met whappaz (wereldse heerlijke tapas), een dagschotel of een compleet verzorgd diner. In een ongedwongen sfeer heten zij je van harte welkom.
Sfeer & interieur. De aankleding van restaurant Ludic is strak en ingetogen in donkerbruin en wit. Het samenspel van deze kleuren vormt een harmonisch en fris geheel.

Het interieur kenmerkt zich verder door enkele in het oog springende objecten. Een opvallende rij witte lampen die doen denken aan grote lampionnen, verlichten de hele ruimte. De zachte comfortabele stoelen en banken in combinatie met de robuuste houten bloktafels geven het interieur een elegant en tegelijkertijd stoere uitstraling. De imposante bar van Ludic wordt omgeven door een glazen loopbrug en een glazen trap die naar de vide leidt (20 zitplaatsen), een bijzonder fraai decor.

Ontwerper Michel Ruijgrok van E.S.T.I.D.A tekende voor het interieur. Dit Amsterdamse designbureau ontwierp ook voor Restaurant Wonders (Bergen), The Tara bar (Amsterdam) en Sauna Ridderrode (Santpoort).
Keuken & kaart. In de keuken van restaurant Ludic wordt op hoog niveau gekookt. Alle gerechten en patisserie zijn huisgemaakt.

De keukenbrigade staat onder leiding van Marc Wunderink, voorheen Chef-kok van restaurant De Hoop Op d’Swarte Walvis in Zaandam. Wunderink heeft een passie voor puur en eerlijk koken en dat proef je terug in de mediterrane gerechten op de kaart. Naast de vaste menukaart serveert Ludic ook whappaz en een Early Dinner menu (vanaf 17.00 uur).
Telefoon: 023-5329424
Website: http://www.ludic-haarlem.nl

Ludic, Grote Markt 10, Haarlem
zeven dagen per week geopend