In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Parck restaurant -

Frederikspark 2, Haarlem
Internationaal
Parck restaurant. U vindt Parck restaurant in een prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, dichtbij centrum, theater en diverse uitgaansgelegenheden. Bij Parck kunt u van dinsdag tot en met zondag terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Uiteraard ging de realisatie van deze uitdaging niet zonder slag of stoot; breken, puinruimen, opbouwen en stileren om zo met behoud van authentieke details een eigentijdse horecazaak te creëren.

In de zomer heet Parck restaurant u van harte welkom op het rondom de villa gelegen terras in de stijlvolle tuin. Hiervandaan hebt u een prachtig uitzicht over de Dreef en het Frederikspark en aangezien Parck al vanaf 11 uur geopend is kunt u hier de dag prettig beginnen met een heerlijke kop koffie.

Natuurlijk hebben wij ook aan onze kleinste gasten gedacht, voor de kids is er een gezellige speelhoek met allerlei spelletjes, kleurplaten en een minibioscoop met leuke kinderfilms. De tuin is voorzien van een hek zodat het voor u gemakkelijk is de kinderen in de gaten te houden. Ook de menukaart laat voor de kleintjes niets te wensen over.
Sfeer & interieur. Het restaurant is weliswaar groot maar verdeeld over verschillende stijlvol gedecoreerde ruimtes. Dit maakt Parck naast een intiem diner voor twee ook uitermate geschikt voor grotere groepen, personeelsborrels en andere feestjes.

De stijl van restaurant Parck kan het best omschreven worden als warm, gezellig en een tikkeltje trendy met als middelpunt de grote bar en het moderne haardvuur.
Keuken & kaart. De menukaart is een mix van klassieke en moderne gerechten op niveau met een verrassende “twist”; een vaste prijs van € 24,50 voor een 3-gangen menu. Wellicht uniek te noemen in Haarlem!
Telefoon: +31235420911
Website: http://www.restaurantparck.nl/

Parck restaurant, Frederikspark 2, Haarlem
Elke dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur