In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Godea, edelstenen en sieraden -

Kleine Houtstraat 121, Haarlem
Sieraden
Godea, edelstenen en sieraden. Godea is een esoterisch winkeltje in de Kleine Houtstraat van Haarlem waar u een grote verscheidenheid aan geneeskrachtige edelstenen kunt vinden van eenvoudige hangersteentjes en modieuze sieraden tot grote kristal clusters, allemaal met hun eigen energetische werking op mens en natuur.

Godea kenmerkt zich door de helderziende waarnemingen en advies die Annedien in de winkel bied bij het vinden van de juiste kristal of remedie voor innerlijk evenwicht en spirituele groei.
Assortiment. Naast edelstenen zijn er leuke antroposofische cadeautjes te vinden en meer energie aangename producten zoals tempel wierook, etherische oliŽn, sjaals en kleding. In de ochtenden, kunt u op afspraak bij Godea terecht voor een persoonlijke aura reading en healing.
Telefoon: 023-5421133
Website: http://www.godea.nl

Godea, edelstenen en sieraden, Kleine Houtstraat 121, Haarlem
di. t/m. za. van 13 tot 17 u., do. tot 20 u.